Επιστροφές

Λόγω έλλειψης της φυσικής επαφής με τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε, είναι πιθανό να μην καλύπτονται οι προσδοκίες σας για το προϊόν που αγοράσατε. Η e-pool, σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω του συνόλου των πληροφοριών που έχει αναρτήσει στις σελίδες της, να απολαμβάνετε ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα προϊόντα που διαθέτει, από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής.

Όροι Επιστροφής

1.Μη Ελαττωματικά Προϊόντα
Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 εργάσιμες ημέρες (Δικαίωμα υπαναχώρησης). Σε περίπτωση επιστροφής, τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστεί, ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, αλλιώς δεν θα γίνονται αποδεκτά με συνέπεια να μην μπορούν να επιστραφούν. Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης, ή το τιμολόγιο πώλησης. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά τον Πελάτη. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν σας με άλλα προϊόντα αντίστοιχης αξίας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιείται εντός προθεσμίας 30 ημερών.
Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχετε λάβει ως αλλαγή από προηγούμενη διαδικασία επιστροφής.

2.Ελαττωματικά Προϊόντα
Σε περίπτωση σφάλματος, ή αστοχίας υλικού του προϊόντος, θα εξεταστεί η περίπτωση αλλαγής, εφόσον επιβεβαιωθεί πρώτα το σφάλμα από τον προμηθευτή του προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση ο προμηθευτής είναι υποχρεωμένος να αντικαταστήσει το προϊόν άμεσα με δικά του έξοδα επιστροφής και μεταφοράς.

Διαδικασία Αντικατάστασης
Παρακαλούμε επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας στο e-mail: sales@e-pool.gr ή στα τηλέφωνα : 210 3002959 & 6980800908, για να μας πληροφορήσετε για το πρόβλημα. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την διευθέτησή του.
Για οποιαδήποτε απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο e-mail: info@e-pool.gr
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ).
Για την αντιμετώπιση ελαττωμάτων ή ελλείψεων συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα είδη ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως από αμφότερα τα μέρη.
Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Εξυπηρέτηση μετά την Πώληση – Service
Για την εξυπηρέτησή σας μετά την πώληση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210 3002959 & 6980800908 ή μέσω email στο sales@e-pool.gr ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε ή να σας φέρουμε σε επαφή με το τεχνικό τμήμα του εκάστοτε Προμηθευτή της επιχείρησης.

Παράπονα - Υποδείξεις
Η e-pool θέλοντας να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τον καταναλωτή δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη της ιστοσελίδας της, να υποβάλουν τα παράπονα ή τις υποδείξεις τους, για οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσλειτουργία και γενικότερα σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρίας μας. Eαν θέλετε να υποβάλετε κάποιο παράπονο ή να μας υποδείξετε έναν τρόπο βελτίωσης των υπηρεσιών μας, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 3002959 & 6980800908 ή στείλτε μας email στο info@e-pool.gr. και θα επικοινωνήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε. Τα παράπονα και οι υποδείξεις σας δίνουν στην επιχείρηση πολύτιμη πληροφορία και αποτελούν τη βάση αναζήτησης και βελτίωσης ενδεχόμενων προβληματικών διαδικασιών, με βασικό μας στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίησή σας.