Η εταιρεία

Η “ e-pool ” ιδρύθηκε το 2009 θέλοντας να συμμετέχει ενεργά στη περαιτέρω ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη και αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών της .
Έτσι δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης ειδών και επίπλων κήπου, πισίνας, ειδών αυτόματου ποτίσματος, φωτιστικών και πολλών ακόμα συναφών με το χώρο της πισίνας προϊόντων μέσω του διαδικτύου, δίνοντας επίσης την δυνατότητα σε αυτούς που το επιθυμούν να διαφημιστούν σε επιλεγμένους χώρους της ιστοσελίδα μας.
Διαθέτουμε προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών:
Astralpool, Acqua, Aquabot, Bencke, Ch, Cepex, Davey, Fairlocks, Flexinox, Filtrinov, Graf, Helo, Harvia, Jet Vag, Pool 360, Phs, Saci, Balboa, Hydro-Air, Fiberpool, Hayward, Emaux, Pahlen, Pentair, Poolstyle, Praher, Kripsol, Zodiac.

Ο σκοπός μας
Σκοπός της εταιρείας είναι η σωστή και πλήρη ενημέρωση του καταναλωτή για τα προϊόντα τις τιμές και τις υπηρεσίες που παρέχουμε , δίνοντας του τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί μας και να εκφράσει τις απόψεις ή και τις διαφωνίες του.

Οι στόχοι μας
• Να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς χωρίς κρυφές χρεώσεις.
• Η ανάπτυξη και νέων συνεργασιών και συνεργιών με σκοπό την πληρέστερη γκάμα προϊόντων με στόχο τις καλύτερες τιμές προς όφελος του καταναλωτή.
• Η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον καταναλωτή.
• Να καταστούμε ένα αξιόπιστος συνεργάτης δίνοντας την δυνατότητα στον καταναλωτή να κάνει την ιδέα του πραγματικότητα.
Βασική αρχή της εταιρείας είναι ο σεβασμός του καταναλωτή ώστε να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Ελπίζοντας σε μια αποδοτική συνεργασία, παραμένουμε στην διάθεση σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση που θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμη.

Στοιχεία Εταιρίας
Ειρήνη Καλακώνα
Ιθώμης 37 και Ν. Βότση 7
Χαλάνδρι ΤΚ 152 31
ΑΦΜ: 039753001
ΔΟΥ Χολαργού
ΓΕΜΗ: 008768501000
Α.Μ.Π. : 504/10
Τηλ.: 210 3002959 & 6980 800908

Η εταιρία μας δεν διατηρεί φυσικό κατάστημα με αποτέλεσμα να μην διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες από την έδρα της.

Με εκτίμηση,


Ειρήνη Καλακώνα