Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. Συμφωνώ    Μάθετε περισσότερα

Aster με πολυβάνα στην κορυφή

408.80
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)
30768
Κατόπιν Παραγγελίας
+

Το φίλτρο Aster είναι ένα φίλτρο άμμου που κατασκευάζεται από την AstralPool, στην περίπτωση αυτή με πολυβάνα επιλογής ροής νερού στην κορυφή του φίλτρου. Το φίλτρο κατασκευάζεται από συγκολλημένα φύλλα πολυεστέρα και fiberglass. Έχει βάση από πολυπροπυλένιο και κάλυμμα χωρίς βίδες. Χρώματος γκρι . Εξοπλισμένα με μανόμετρο για τον έλεγχο της πίεσης , τάπα αποστράγγισης νερού. Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 2,5 kg/cm2. Μέγιστη ταχύτητα διήθησης: 50 m3/h/m2.
Το ευρύ φάσμα των φίλτρων άμμου Aster είναι γνωστό για την αξιοπιστία που εκπέμπει όντας ένα από τα best-seller φίλτρα του κόσμου, και γιατί οι συλλέκτες του με μεγαλύτερη διάμετρο (1 ") παρέχουν αυξημένη διηθητική επιφάνεια. Το πλαστικοποιημένο φινίρισμα του δίνει μια διακριτική εμφάνιση και την ασφάλεια που ταιριάζει με οποιοδήποτε είδος της εγκατάστασης.
Διαθέσιμο σε διαμέτρους Ø350 έως Ø900 mm.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική